Klantenservice

We staan voor je klaar om te helpen en te adviseren.

Contactinformatie

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op voor hulp!

Whatsapp 06-43127402

GARANTIE

Op deze pagina vind je de informatie en meest gestelde vragen die betrekking hebben op Garantie. Mocht je er onverhoopt niet uit komen? Geen probleem, we helpen je graag verder. Neem contact met op ons via onze contactpagina.

GARANTIE

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in dat het bestelde product moet voldoen aan wat jij, als koper, redelijkerwijs van het product mag verwachten. Daarnaast behoort het product geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik.

Hoe lang je garantie hebt is afhankelijk van het soort product dat je hebt besteld. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende productgroepen met verschillende garantievoorwaarden. Heb je specifieke vragen over de garantie op een bepaald product? Dan kan je het beste even contact met ons opnemen.

Controleer jouw bestelling altijd direct bij ontvangst. Is er iets niet naar wens? Neem dan zo snel mogelijk even contact met ons op, dan kijken wij graag even met je mee.

Ontstaan er tijdens het gebruik klachten? Laat het ons dan ook even weten, zodat we samen op zoek kunnen naar een gepaste oplossing.

Ja, zeker! Ook op gepersonaliseerde producten is de wettelijke garantie van toepassing. Jouw bestelde product moet dus voldoen aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Heb je kleding laten bedrukken of borduren? Dan is het (extra) belangrijk dat je je aan de wasvoorschriften houdt, zodat het artikel zo lang mogelijk mooi blijft. Geen idee wat die precies zijn? Klik dan even hier.