PROMOTIONS | RELATIEGESCHENKEN

Een persoonlijk relatiegeschenk doet het altijd goed, maar door gebrek aan tijd is het lastig om iedere keer weer met iets creatiefs en verrassends te komen. Bij DressMe kunnen wij het volledig uit jouw handen nemen, van het samenstellen van een leuk pakketje tot de verzending. Heb je toch tijd over en wil je zelf iets voor jouw klanten of personeel uitzoeken? Kijk rustig rond op onze webshop, of kom een keer langs in onze showroom. In ons ruime assortiment vind je vanalles; van pennen tot sleutelhangers, van strandhanddoeken tot picknickkleedjes. O ja: het is natuurlijk extra leuk en persoonlijk als je het geschenk laat bedrukken, borduren of beplakken. Hulp nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Bekijk onze andere

hoofdcategoriën

OVERNAME JOOSTEN PROMOGIFTS

DressMe – voor al uw soorten relatiegeschenken, promotieartikelen, bedrijfsgeschenken en overige bedrukte promotionele artikelen.
Uw relatiegeschenken zoals kerstpakketten en kerstgeschenken leveren wij in heel Nederland. Ook voor uw bedrukte promotieartikelen, zoals bedrukte bidons en bedrukte paraplu’s zit u goed! Voor elke wens hebben wij een oplossing!

Sinds 2021 heeft DressMe alle commerciële activiteiten van Joosten Promogifts (dé specialist op het gebied van promotieartikelen en relatiegeschenken) overgenomen.