De werkkleding specialist
van Veenendaal en omstreken!

Gala Bedrijfskleding
Gala Bedrijfskleding

CONTACTINFORMATIE

Kom je er niet uit? Neem contact op met jouw nieuwe accountmanager, Bjorn Arts. Hij helpt jou graag verder!

“Compleet ontzorgen van klanten met de juiste producten en goede service. Dat is waar ik voor sta!”

06-58970094

MEESTE VERKOCHTE MERKEN WERKKLEDING

TOPCATEGORIEËN WERKKLEDING

Gala Bedrijfskleding

Het is officieel! Sinds 1 mei van dit jaar (2021) hebben wij, DressMe, de activiteiten van Gala Bedrijfskleding overgenomen. Teus gaat genieten van zijn welverdiende pensioen en zal ons op de achtergrond nog ondersteunen bij de overdracht.

Wij willen de huidige samenwerking die u had met Gala Bedrijfskleding graag voortzetten en indien mogelijk en gewenst zelfs uitbreiden.  Wij zijn op de hoogte van uw bestellingen uit het verleden en kunnen deze gewoon blijven leveren. Voor u verandert er verder dus niks. Ook nieuwe klanten verwelkomen we natuurlijk graag!

Kwaliteit en service staan ook bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er dan ook alles aan doen om u op een zo goed mogelijke manier te bedienen. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn.

Ik kom mij graag persoonlijk aan u willen voorstellen, door middel van een bezoek of een telefoontje. Ik zal proberen om u hierover binnenkort te benaderen als u reeds klant bent van Gala bedrijfskleding.

Als er vragen en/of opmerkingen zijn kunt u altijd contact met mij opnemen via telefoon of e-mail. Neem gerust alvast een kijkje op onze webshop om te zien wat we allemaal te bieden hebben.

Wij voorzien een prettige samenwerking in de toekomst!

Zullen we een afspraak maken?

Vul hieronder het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen.

    Tricorp, het meest verkochte merk van Gala Bedrijfskleding!